Mengapa Laman Web dan Blog Diberi Percuma?

Mengapa Laman Web dan Blog Diberi Percuma?

Mengapa kami memberikan perkhidmatan percuma ini apabila pihak lain mengenakan bayaran tinggi?

 Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan  laman web dan blog secara percuma ini sebagai satu cara mendekatkan anda kepada Kursus Laman Web dan Kursus Bina Blog kami. Kami berharap setelah membina laman web percuma menerusi Kursus Laman Webdan blog percuma menerusi Kursus Bina Blog, anda dapat lihat betapa mudah dan berkesannya kursus – kursus kami.

 Kursus Laman Web dan Kursus Bina Blog kami boleh dimuat-turun secara percuma. Ianya mengajar anda segala kemahiran yang diperlukan bagi  membangunkan, mengubah-suai dan menyelenggara laman web percuma dan blog percuma anda. Muat-turunnya sekarang dengan klik di sini.

Perlukah Saya Bayar Untuk Dapatkan Laman Web Percuma dan Blog Percuma?

Tidak. Anda tidak perlu membayar satu sen pun untuk mendaftar dan mendapatkan laman web percuma dan blog percuma anda. Percayalah, laman web dan bloga adalah benar – benar percuma. Tidak ada sebarang kos langsung. Hanya muat turun secara percuma Kursus Laman Web dan bina laman web percuma anda. Untuk bina blog percuma, muat turun Kursus Bina Blog anda.

Berapa Lama Saya Boleh Gunakan Laman Web Percuma dan Blog Percuma Ini?

Anda boleh gunakan laman web percuma dan blog percuma buat selamanya. Berbeza dengan syarikat lain yang membenarkan anda membina laman web percuma dan blog percuma hanya untuk 15 atau 30 hari, kami membenarkan anda menggunakan laman web percuma dan blog percuma anda buat selamanya.

Adakah Kursus Laman Web dan Kursus Bina Blog Itu Percuma?

Kedua – dua kursus ini tidak percuma. Namun kami benarkan anda memuat turun kedua kursus ini dengan percuma. Kami percaya setelah melihat keberkesanan dan kualiti kursus – kursus kami anda akan ingin mendaftar dan menjadi pelajar sah kami.

Jika Laman Web dan Blog Adalah Percuma, Mengapa Kursus – Kursus Tidak Diberkan Percuma Juga?

Teknologi pembinaan laman web percuma dan blog percuma diberikan kepada anda oleh syarikat pihak ketiga. Ianya bukan teknologi kami. Jadi kami tidak berhak mengenakan sebarang bayaran untuk teknologi orang lain. NamunKursus Laman Web dan Kursus Bina Blog adalah hasil keluaran kami sendiri. Ianya adalah 100% tulen dan tidak dicetak rompak dari mana – mana sumber. Disebabkan itu kami terpaksa kenakan sedikit bayaran untuk usaha kami keluarkan kursus – kursus ini. Kami harap anda faham. Namun anda bayar jika anda puas hati dengan kualiti kursus kami sahaja. Jika tidak, anda tidak perlu bayar dan boleh simpan dan gunakan kursus – kursus itu buat selamanya. Jadi tunggu apa lagi, muat turunlah sekarang.

Bolehkah Saya Tengok Contoh Laman Web dan Contoh Blog?

Ya, sudah tentu. Sebenarnya laman web ini telah dibina dengan menggunakan perkhidmatan laman web percuma yang kami tawarkan. Jika anda hendak lihat contoh – contoh laman web yang dibina menerusi kursus – kursus kami, sila klik pada gambar – gambar galeri laman web di bawah. Apabila gambar diklik, paparannya akan akan dibesarkan. Anda boleh tutupkan paparan besar untuk kembali melihat laman web ini. Cubalah ia, mudah sahaja.

 

Laman Web Percuma ini memberikan Tutorial, Panduan dan Kursus Percuma kepada sesiapa sahaja yang ingin membina laman web dengan mudah dan percuma.

© Copyright COMPU Studies 1998 - 2024

Laman Web Percuma ini memberikan Tutorial, Panduan dan Kursus Percuma kepada sesiapa sahaja yang ingin membina laman web dengan mudah dan percuma.

About Us

Percuma

© Copyright COMPU Studies 1998 - 2024