Dijamin 100% PERCUMA!

Memperkenalkan pembina website paling mudah di dunia:

kursus bina website
Contoh Website Yang Boleh Anda Bina

Website Bisnes Professional PERCUMA

Kursus Bina Laman Web Percuma

Cara paling senang dan cepat meletakkan perniagaan anda di Internet.

Jika anda selalu menghendaki website untuk bisnes anda namun tidak berkesempatan mendapatkannya kerana kos yang dikenakan oleh syarikat pembina website terlalu tinggi atau masa yang diperlukan untuk mahir menggunakan perkhidmatan pembina website online terlalu panjang, anda harus cuba Kursus Bina Website COMPU Studies. Ianya adalah cara paling mudah dan cepat untuk membina website bisnes yang indah dan professional. Anda tidak perlu ada sebarang kemahiran. Dapatkan Kursus Bina Website hari ini. Ianya 100% PERCUMA. Ikut arahan di bawah untuk daftar

Mula Belajar Sekarang

55 Responses

      1. Semuanya boleh anda dapatkan di laman web ini. Ikut sahaja arahan yang diberikan.

        1. macam mane nk ikot arahan yer..start dari mne..??saya nak bt website secara percuma..boleh bantu sy tak..?

          1. Ikut sahaja arahan di laman ini. Cukup jelas. Jika masih tidak faham hubungi kami menerusi laman Hubungi Kami.
            Pengurus

    1. Umur dah hampir setengah abad baru nak kenal lT tapi sekurang biar lah tahu jugak pada langsung tak belajar maklum lah zaman kita tak ada Gajet

      1. Saya ingin belajar buat laman web secara percuma tapi tidak tahu nk mula dri mn, puas cri tp x jumpa juga.. Blh admin tunjuk ajar pda sy.. Sy bru berjinat2 dlm bisnes on9.. Bnyk lg sy kne blajar.. Mohon pencerahan pda yg x kedekut ilmu dlm laman percuma ini.. Semoga admin dilimpahi rezki dn dipermudahkn urusan dr allah s.w.t. Op

    2. Bagaimana untuk saya menjalankan perniagaan
      Makanan secara online dan mengkomiselkannya. Apakah ada teknik-teknik yang mudah untuk saya menjalankan perniagaan ini. Saya juga tahu untuk menjalankan perniagaan makanan online ini banyak merugikan disebabkan makanan ini todak boleh disimpan lama.

      1. Sememangnya bisnes makanan online segar tidak begitu digalakan. Lebih baik mencuba bisnes makanan dalam tin atau paket.

    3. Bagaimana ni,tak tahu nak buat ni, baca dah baca tapi dkt mana nak bermula, bahasa bukanlah sesusah mana tapi nak faham tu susah, nak buat tak pandai.

      Tolonglah siapa-siapa yg ada pengetahuan walaupun sikit bantulah saya.

      Boleh call @ whatsapp
      0186697437

  1. teknik yang digunakan sgt berkesan dan senang difahami kerana adanya demo untuk memudahkan pemahaman tentang teori yg diajar…sy excited utk meneruskan program ni hingga habisssssssss..

  2. very good effort. senang nak ajar student. semoga usaha saudara yang membina panduan kursus bina laman web ini di rahmati Allah dan dimurahkan rezeki. terima kasih banyak2.

  3. satu sistem pelajaran yang mudah berkesan. sangat berguna kepada yang ingin belajar dari peringkat asas. sya berminat untuk menambah ilmu sehingga mahir sebagai seorang pembina laman web yang berjaya dan professional melalui COMPU STUDIES

  4. Saya ingin buat web untuk jualan yang mudah. Web dari kursus ini mudah dibena dan saya berterima kasih pada tuan.

  5. Saya nak ucapkan berbanjyak terima kasih atas segala usaha yang dilakukan. Saya juga berasa amat puas hati dengan pembelajaran yang diberikan

  6. kursus ini sangat bagus dan senang difahami..saya ingin bertanya satu soalan,adakah selepas saya mengikuti kursus ini saya bole membuat perniagaan secara online?

  7. salam,sangat bagus untuk orang islam dimana ia me mudahkan kita dan akan menjadi golongan islam yg cyber.

  8. memang banyak lah pahala yang beri ilmu nie secara percuma selagi manafaat pada semua 🙂 amat BERTERIMA KASIH!!!

  9. Generally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that
    this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style
    has been amazed me. Thanks, quite great post.

  10. This piece of writing presents clear idea in favor of the new viewers of blogging,
    that actually how to do blogging.

    1. Kami ada perkhidmatan pembelian dan pendaftaran domain. Harga domain bergantung kepada nama dan istilah dalam domain. Jika domain anda ada nama dan istilah popular, ianya akan menjadi lebih mahal.

      Sila senaraikan domain – domain yang ingin dan daftar dan kami kemudian akan berikan sebut harganya.
      Sekian.
      Pengurus

  11. Saya ingin mempelajari buat laman sehingga mahir dan terima kasih kepada comp studie yang mahu mengajar saya ingin.

    1. E-mel di hantar sekali sahaja kepada sesuatu e-mel itu. Kadangkala e-mel dimasukkan ke folder Spam. Sila periksa folder Spam anda. Jika masih tidak terima, sila hubungi kami dengan klik di sini.

  12. adakah laman web percuma ini boleh digunakan sampai selama-lamanya atau tidak..dan bagaimana dengan yuran,kekal percuma selama-lamanya atau akan dikenakan bayaran kemudian.terima kasih

    1. Laman web adalah percuma. Tidak akan dikenakan sebarang yuran. Perkataan “selama – lamanya” tidak harus digunakan kerana tidak ada manusia yang tahu perkara semacam itu.
      Pengurus

  13. Tuan, saya nak buat laman web yg boleh masukkan data tertentu..dan data tu boleh boleh dianalisa secara auto..bolehkah dipelajari daripada laman web tuan ini?

  14. Saya ada mengambil kursus Website dan Blok dengan Compu Studies.
    Saya dah ada DVD yang dikirimkan oleh pihak tuan. Saya nak install kedalam computer saya dah tak boleh. Boleh tuan bantu saya mengatasi masalah ini.
    No. Pelajar: CS 115332

Comments are closed.