Pelajari Teknik Membina Laman Web
Pelajari Teknik Membina Laman Web

Belajar cara – cara membuat laman web percumaTutorial percuma di bawah memberikan semua panduan berkenaan cara membuat laman web percuma.

 Melalui nota / tutorial ini anda akan mendapatkan gambaran jelas berkenaan kaedah – kaedah berbeza untukmembuat / membina website anda sendiri.

 Anda tidak perlu sebarang pengalaman atau pengetahuan untuk mengikuti tutorial cara – cara membuat laman web ini.

  1. Asas Membuat Laman Web: sila ikuti tutorial lengkap ini jika anda tidak ada sebarang asas pembinaan laman web.
  2. Membuat Laman Web Percuma: pelajaran ini akan mengajar anda bagaimana membina laman web percuma di sini.Tutorial ini juga dipetik dari Kursus Laman Web COMPU Studies.
  3. Kegunaan Laman Web: rencana atau artikel yang menerangkan bagaimana anda boleh menggunakan kemahiran membina laman web dalam perniagaan dan kerjaya anda.
  4. Upah Orang Atau Bina Sendiri?: rencana atau artikel yang membezakan dua kaedah membina laman web dan membincangkan kebaikan dan keburukan setiap satu.
  5. Sepuluh Teknik Jayakan Perniagaan Online anda: belajar teknik – teknik yang digunakan oleh mereka yang telah berjaya dalam perniagaan online.

Kami sentiasa menambah bilangan tutorial di sini, oleh itu pastikan anda menjadi rakan Facebook kami untuk mendapat pemakluman apabila kandungan tutorial/rencana di tambah.